Förmedlare av frilansjobb

Om oss

Sedan 2008 har Frilansbanken förmedlat ett stort antal jobbuppdrag och jobb mellan klienter och frilansare, främst inom den nordiska TV-sektorn. I november 2013 bytte vi namn från Freelancebank1 till Frilansbanken, samtidigt som vi förbättrade vår hemsida och våra tjänster betydligt.

Med ett gratis medlemskap kan du lägga upp uppdrag som publiceras på vår hemsida och vidarebefordras till våra medlemmar via e-post. Endast betalda uppdrag förmedlas av vår tjänst. Våra betalande medlemmar är professionella frilansare som försörjer sig på jobb inom TV- och mediesektorn.

Som betalande medlem får du varje tredje dag mejl med de allra senaste jobbannonserna, och du kan även söka efter uppdrag genom vårt ”ett-klicks”-system. Du får olika medlemsförmåner och uppdateringar från branschen.

Vårt företag drivs av Freelancebanken AS. Vår verksamhetschef är Bertel Roth, som har 25 års erfarenhet av att jobba i film- och mediebranschen. Om du har några frågor om Frilansbanken, vänligen kontakta Bertel på admin@frilansbanken.se

Vårt mål är att utveckla Frilansbanken till en av de högst rankade tjänsterna för förmedling av uppdrag och jobb för frilansare i Norden – först och främst inom TV-sektorn och därefter inom de konstnärliga områdena.

Vilken roll spelar Frilansbanken i förmedlandet av jobbuppdrag?

Frilansbanken förmedlar jobbuppdrag på uppdrag av sina medlemmar och skapar inte själv några jobbannonser. Vi filtrerar bort oäkta annonser, som uppdrag som inte erbjuder någon betalning. Vänligen kontakta oss om du upptäcker en annons som du tycker bör tas bort.

Medlemsservice och support

Har din fråga redan besvarats på FAQ-sidan? Om inte, skicka ett mejl till oss eller fyll i “kontakta oss”-formuläret. Vi vill ständigt förbättra våra tjänster och uppskattar verkligen aktiva och professionella medlemmar som vill bidra till att förbättra kvaliteten på vår webbplats.

Om du har förslag på förbättringar eller ytterligare tjänster, kontakta oss på admin@frilansbanken.se